Jee!
Liplapttelen enää kulmaa, jännää on et riittääkö lanka jos jää vajaaks otan kyll jotain muuta lankaa vaikka nimimerkiks siihen, en suostu purkamaan! piste.
Illalla tuli taas tuijoteltua CSI ja Mythbrothers samalla ja tuskastella neuleen kanssa. Kauhiasti haluisin jo olympianeuleen kimppuun käydä, pitää keksiä jämälangoista jotain kivaa puuhastavaa (hamsterikuukausi kun on ) (olen siinäkin vain epävirallisesti mukana) Poika puhisi jotain Rafaello turtlesta pitäis saada sen toisen kaveriks ;/ jaaha kaipa se on pakko löytää ne bambuiset sormikaspuikot jostain, mihin ihmeeseen ne kerkesin jo laittaa? Joulupukki (tai ilmeisesti muori) toi ihanaa lankaa ja bambu sormikaspuikot ja pyöröpuikot lahjaksi :D Kuvaa sormikkaista tulee kun saa ne muokattua vähemmän tilaa vieväks ;) ja tein sukat ja piponkin samasta langasta :P Aivan ihanaa lankaa. (vaikka ite toimin muorina *nolo* silti oli kiva joutua oottamaan jouluun asti ennen kuin pääsin töihin)
Omena

Jepu jee liplatus on valmis, lankaa jäi hurjat pari metriä eli aikasta hyvin ennakoin  milloin teen kuolmaa ;) Kuvaa tulee kun kerkeen kuvata itteni sen kanssa :/ Lankana oli Nalle colori, punainen ja 150 g kerä riitti mun malliin sopivasti. kesäks ehkä teen jotain silkki tai puuvillalangasta sitten kolmion mallisen laplatuksen :P

Iiihk löysin ihanan Wavy ohjeen tuolta blogin maailmasta, sitä on pakko kokeilla :P Katjan kutimet sivuilla oli linkki :)