Totuuden hetki, tein lankalaatikkoon inventaariota hamsterikuukautta silmällä pitäen, koska osallistun vain hengessä mukana en punnitse niitä :) Lankoja on vaikka mitä ja vaikka kuinka paljon, suonette anteeksi että kaikki alle metrinpituset langat heitin roskiin. Jostain syystä minulla on ihan iskemätön kerä keltaista nalle lankaa? Mitäs siitä tekisi? Pääsiäis tipujako... hmm pitää pistää mietintään. vain yhdet lapaset jotka aion tehdä loppuun, Aino langasta oranssia ja vihreeää. Loput tekeleet puran ja teen jotain hyödyllistä. Vieläköhän on kavereita jotka ottavat vastaan kirjavia tumppuja ja sukkia ;)
Virkkauslankojakin löytyi, ne saa jäädä kesään muhimaan... Nyt on puikot ja langat ja nuppineulat järkässä (näin muuten unta että etsin parsinneulaa nuppineulatyynystä, unikirja sanoo sen tarkoittavan että koti ei ole siinä järjestyksessä missä sen haluaisin olevan, no ainakin tänään on langat ja pyykit järkässä :D)
Mitähän voisi kehitellä huonosti huopuneista vapaa lanka vanutuksista? puran ja huovutan uudelleen vai ? No nekin jää toistaiseksi mietintä myssyyn. Sitten vaan tekemään tummanharmaasta langasta erikuvio versioista jämälankoja villasukkia, on meinaa niin monta harmaata alotusta tuolla etten viitti mitään jatkaa vaan puran ne yksimielisesti.
Omena

malleja joita voisin tehdä,
Aili-lapaset,
Fifi-huivikin kiinnostais
 Jaywalkerit,
Roosa-huivi
Kypärämyssy lapselle
Huivikaulus jakku
One skein wonder