No niin, viime viikko meni siis reissussa. Kävin Enkelin luona ja viihdytin lapsia kauppakeskuksessa (kun oli ne kamalat pakkaset ulkona, enhän toki muuten...)

Mukana matkassa minulla oli keskeneräinen Linux-huivi. Miehelleni valmistumassa, tottakai. Siitä loppui langat kesken, joten piti käydä ostamassa uusia. Vyötteet olin tietysti onnistunut jättämään kotiin, joten piti käydä koko neuleen kanssa hyllyllä mallaamassa, mutta eiköhän nuo uudetkin kerät ole riittävän samaa värisävyä. Aikamoinen seeprahuivi siitä onkin tulossa. Mukaan kotiin minua seurasi kolme muutakin lankaa, kaksi poistuvaa NalleColoria ja yksi värikäs Isoveli.
35822.jpg
Se pinniini-huivi (Keskimmäisen nimitys) on edelleen kesken. Tarkoitus on saada se valmiiksi ennen olympialaisia, että voisin sitten olympialaisiin osallistua uudella työllä. Ei siitä enää montaa riviä puutu, mutta neulominen on tosi hidasta, kun on kolme lasta hoidettavana samalla.

Nyt telkun äärelle.

Sininen

PS. (Muoks.)Tuo otsikko viittaa siis siihen, että viikon päästä on Esikoiseni synttärit ja kiirettä pitää sitten niitten kanssa. Missähän välissä sitä ehtisi neuloa?