Illalla telkkua kattelessa sain reilut 10 cm neuletta lisää eli eilinen saldo oli jotain 20 cm luokkaa, tänään jo pari senttiä kasvanneena...
Eli mahdollisesta saan jo tällä viikolla tehdä toisen keskeneräisen työn loppuun ;)
Nyt tekis mieli ettiä lisää näitä ajatuksien virvoittajia mutta taidan tyytyä liplatuksen neulontaan =)
Enkeli ja Sininen ovat puuhissa eli eivät vielä taida tänne kirjotella, sininen on reisussa muutenkin ;)
Linkkejä sain aikaseksi laitettua pitää vielä noilta muilta akoilta kysyä mitä jäi uupumaan :P
Tulppaanit maljakossa alkvat olla loppunsa nähneitä, johan ne viikon siinä ovat olkkaria koristaneet, pitää huomenna kauppareissulla tuoda taas tuoreita. Näissä keltaisissa tulppaaneissa oli tosi paljon nuppuja varsissa piilossa ja olenkin huonoja vanhoja jo pois leikannu ja vielä ne vaan kukkii =)
Pitäisi alkaa täyttämään yhteishakulomaketta pikku hiljaa että pääsisi sinne kouluunki joskus :/ johan tässä on töitä 10 vuotta tehtyki ;)

Omena

Blaah, ei millään huvittais enää liplatella mutta loppu häämöttää jo, äitylille, siis huivin saajalle soitin ja kysyin vähän mittoja... kädestä käteen niskan kautta :S Voe Ei! Millä mä jaksan sinne 150 cm pituutta, yää! No mutta muutakaan ei voi tehhä tällähetkellä, päikkärit on jo nukuttu :/. Ei kun jatketaan... (kello 13.15)

Jaahas illan viimonen kommentti ;) kai =D huivi melkeestä valamis, pikkasen enää ja kulma kiinni, sit pitää vielä ottaa kuvaa tänne... (kello 19,49)