Osaisikohan sitä laittaa jotain kuviakin tänne. Tein itselleni punaisesta huopakankaasta virkuukoukuille pussukan ja sinisestä olin jo aikaisemmin tehnyt pussin sukkapuikoille. Pitkät puikot onkin ädiltäni saamassa kotelossaan joten nyt se Omenan tekemä pussukka on ihan käyttämättömänä no eiköhän sillekin jotain käyttöä löydy =). Ajattelin että jos on puikot ja koukut siististi järjestyksessä niin se innostaisi enemmän puhaamaan hommat valmiiksi asti.

Näiden käsitöiden saralla uudenvuoden lupauksiin kuuluu että teen vihdoin ainakin yhden tilkkupeiton valmiiksi asti ja toimitan sen johonkin keräykseen. Ne apupuputkin odottavat vielä täyttämistä!!! Villatakista puuttuu edelleen yksi hiha. Hirmusti himoittaisi tehdä Aino langasta villainen tilkkutäkki rattaisiin lämmikkeeksi tosin eipä tuota pakkastakaan ole joten ei sitä lämmikettä niin tarvita.

Eilen illalla tein yhden tilkun valmiiksi ja aloitin toista kun tämä valmistuu on tilkkuja jo 15 eli viisi niitä enää puuttuu. No jos saan jotain edes valmiiksi asti niin laitan sitten heti kuvaa niistä pussukoista voisinkin ottaa kuvat ja pistää näytille.

Nyt on laitettava pikku enkeleitä pihalle. Tulisi jo lunta ja pakkanen niin olisi pihallakin taas uutta puuhaa lapsille.

Enkeli