Vuoden eka kirjoitus, vau :).
Tyttö on hoidossa joten sain vihdoin aikaiseksi laittaa kuvan Viimeisimmästä kakusta, mikä on kyllä tehty ja syöty jo aikapäiviä sitten. Halusin kokeilla kinuskikuorrutusta ja se onnistui hyvin! Selkeästi tärkeää oli keitellä sitä tarpeeksi pitkään ja antaa hiukkasen jäähtyä jo kattilassa. Välissä mansikkasurvosta ja mustikkarahkaa, pursotuskokeilut flora vispiä ja ruusut sokericremeä. Tein ruusut wiltonin ohjeiden mukaan tyllalla ja aika hienoja tuli, vaikka harjoitusta vielä tarvitaankin paljon :)
Kinuskiin tuli
2dl kermaa
2dl fariinisokeria
1tl voita
Laita kerma ja fariinisokeri kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, välillä sekoittaen. Kinuski on valmis, kun tiputtaessasi tipan sitä kylmään veteen, se hyytyy veteen tai kun tipauttaa sitä kakun pinnalle, niin se ei enää imeydy kakkuun. Sekoita joukkoon voi ja vaniljasokeri ja jäähdytä kinuskia hieman ennen kakun päälle laittoa.
Kommentit