Näitä on jo esitelty minun omassa blogissa mutta pistetäänpä tännekkin niin ovat tallessa täälläkin.

Ensin jo aikaisemmin luvatut päättelyn saaneet sukat. Farkun sinisestä nallesta nuo siniset ja ohje löytyy syksyn 08 novitan lehdestä. Punaiset on talvilanka kuosia ja noin kokoa 35 eli meidän isoille tytöille tehdyt vyötteen ohjeen mukaan. Kevät lanka oli tylsää sitä en ole ostanut mutta kesälangan voisi vielä ostaa jos sattuu enää löytymään. Uutta marjaretki(lakka) lankaa löytyykin jo kerällinen sukka tarpeeksi mutta sukka innostus ei vielä tältä syksyltä ole syttynyt. Muutkin marjalangat tulee varmasti kokeiltua.


Olen myös saanut aikaiseksi itselleni villatakin. Ohje novitan syksy 08 lehdestä ja lankana beessi Saana ihanan nopeaa neuloa kun on niin paksua . Takista kyllä tulikin sitten tosi lämmin mutta tuulisella syysäällä sitä on mukava pitää ulkona.


Vielä löytyy tekeleitä . Järjestelin jo valmiita tilkkua ja ainakin tämän näköistä peittoa niistä sai. Lanka on 7veljestä.


Tämän lisäksi sain viimein koottua tilkkupeiton jota olen puuhannut vuosia sitten. 115 tilkkua on tässä peitossa. Tilkun halkaisia on n.15cm joten melko iso peitto on kysessä. Olen suunnitellut sen kahdelle mökin pusupömpeliin lämmikkeksi. On siinnä kiva istua kaksin pömpelissä pessailemassa samaan täkkiin kääriytyneenä. Nyt vaan vielä tarvitaan se kahden hengen kiikkutuoli jos sitä pyytäisi 40v lahjaksi. Langat on jämälankoja ja erilaisista purkutöistä purettua on villalankoja ja puuvillalankoja. Tämä pitää vielä pestä ennen käyttöönottoa sillä se on ollut niin pitkään epämääräisessä säilytyksessä. Taidankin pistää sen heti koneeseen pyörimään.


Siinnä taisikin olla kaikki tälä kertaa. Seuraavaksi vuorossa lienee kasa tumppuja

Enkeli