No niin yritän tässä jotain yhdellä kädellä rustata kun on tämä "pikku enkeli4" tässä rintaruokinnassa samalla. Eilen sain valmiiksi tumput itselle Isoveli colorista jota sain joulu lahjaksi. Tein ne sen vyötteen ohjeen mukaan ja kivan jämäkät tuli just sopivat alustumput näille pakkasille. En ookkan ennen tehny tollasta kiila peukkua =). Kuvaa tulee kun päästään omenan kameran tykö.
Toissa päivänä valmistu "pikku enkeli2lle" villahousut liilasta ja harmaasta 7veljestä langasta mallia otin mummoni minulle pienenä tekemistä pökistä. Ihan perus pökät 1o1n joustinta koko homma.
Jee sain tissitakiaisen pois...
Tarkoitus olisi että otan mukaani kaikenlaista itsetehtyä kuvattavaksi kun omenan kanssa tässä piakkoin nähdään. Pähkäilyssä on miten kuuma tulee jos pykään päälleni kaksi villapaitaa ja toisaalta housuja en ole itsetehnyt ainakaan neuleleena. No yhdet äitiyshousut mutta niitä en nyt juts tarvii  =/.Ai mulla olisi kyllä yks hame mikä tein...
Olympialaisiin osallistuminen näin varjona on vielä mietinnässä kun mä oon vähän semmonen että pakkopulla ei niin maistu voi sitten olla että en saa mitään tehtyä ja innostus voi hävitä kokonaan. Mutta jos osallistun teen Enkeli4lle hatun ehkä.
Nyt on riennettävä ruuan laittoon olis jauhelihapihviä ja muusia tänään tarjolla meillä.

Enkeli