Äiti lähti kotiin ja nyt on ehkä hetki aikaa istua koneenkin ääressä =). Toki hyvä että kävi sai vähän kaapin nurkkia tyhjemmäksi ylimääräisestä romusta.

Neuvolassa on käyty ja pikku enkeli3:n sädekehä hohtaa 97cm ja pikku enkeli4:n sädekehä 69cm. Kiitokseksi kolmonen puklasi terkarin lattialle aamupalat, joten luultavasti meille sitten rantautui oksennustauti. Katsotaan nyt pysyykö aamupala no.2 sisällä =/.

Sitten asiaan!
Olympiatyö ei valmistunut tavoitteeseen määräaikaan mennessä. Syynä lienee pikku enkeli4:n kaksi kuumenuha yötä ja Omenan synntäri piskeet johin minun osalta kuluin koko viikonloppu. Juu juu tiedetään seli seli mutta niinhän ne urheilijatkin ruotivat epäonnistunutta suoritusta =). Työ on kuitenkin edennyt nyt niin että etu ja takakappalesiin on alettu kavetaa hihan kohtaa eli senteissä valmista työtä on noin 37-38cm enää ei siis paljoa puuttu +hihat kokonaan.

Tulevaa tilkkupeittoa teen tässä aina välissä kun tuo villatakki alkaa kyllästyttää. Tuossa siivotessa löysin pari paritonta tumppua ja yhden epäkäytännöllisen lasten villapaidan jotka on nyt purettu ja siis tilkkulankaa odottamassa laatikossa. Yksi lasten villapuku odottaa myös purkamista.
Löysin myös kolme kolmion muotoista tilkkupeittoa jotka oli tehty kuuskulmioista niitä myös fiksailin niin että nyt on kasassa kaksi tilkkupeittoa joista toisesta puuttuu kymmenkunta tilkkua ja reunat pitää myös vielä jotenkin huolitella. Ne aijon toki siis ensin myös tehdä loppuun jos enää osaan virkata kuusikulmioita =/. Myös yksi miehen mummon mökiltä tuotu pyörylöistä vitrkattu päiväpeitto odottaa päätöstä. Heitänkö suoraan roskiin vai purkaanko langoiksi vai korjaanko päiväpeitteeksi. tosin tuskin sillä kauheasti tuossa tarkoituksessa on käyttöä kotona tai mökilläkään.

Juu olihan tässäkin jo näitä kuulumisia laitan sitten lisää kun muistuu mieleen.

Enkeli
ps. kameraa viedään ensiviikolla tohtorille jos siitä vielä kalua tulisi sitten tulee kuviakin ehkä yhdestä jos toiseestakin väkerryksestä.