Tässäpä näitä nyt sitten on.

Ennen konehuovutusta. Novitan Puro langasta. Ylhäällä sävy jäätynyt karpalo, alhaalla vasemmalla kanerva, keskellä revontuli(paitsi nämä on jo huovutettu ) ja oikealla iltanuotio. Ohje tumppuihin löytyy novitan syksy 2009 lehdestä.

Sitten kaikki huovutettuina. Ylhäällä vas. iltanuotio, revontuli, alhaalla vas. jäätynyt karpalo ja kanerva. Minusta nuo ei huopuneet niin paljon kun aikaisemmin huovuttamani revontulet joten voi olla että pistän ne vielä lisää huopumaan. Taisi olla kone liian täynnä.

Tuo kanerva oli kaunis sävy siitä voisi puuhata kaulahuivin vielä. Nyt on kyllä ensin ohjelmassa puuvillaiset povisukat novitan kotiväki langasta. Löysin nättien sukkien ohjeen.

Ukon villapaidan väreihin en ole oikein tyytyväinen ja vähän olen pohtinut että olisi viisaampaa tehdä neuletta pyöröpuikoilla eikä tasona kuten ohje neuvoo joten luulen että se 20cm mitä olen saanut aikaiseksi saa purkutuomion kun vaan maltan taas siihen tarttua ja keksin mitä väriä/värejä käytän. Tulee sinistä ja harmaata sukkalankaa kun niistä väreistä menee joku vaihtoon luulisin.

Nyt lapsille aamupalaa isommat jo lähtikin kouluun.

Enkeli