Enkelin lisäksi minäkin olen saanut jotain valmiiksi, Fufoja tullut kesän aikana vaikka kuinka paljon lisää :/

Virkkasin parissa illassa pojalle sen pehmo lepakon josta omassa blogissani mietiskelin, lepakko on jossain kuvaa sitten jos kehtaa laittaa... ei tullut kovin myyvän näköinen ;)

Salomonin solmuilla tuli koulukaverille pontso jo aikoja sitten valmiiksi, lepakota jäänneellä langalla solmuilin kaulaliinaa itelleni mutta tais jäädä liian lyhkäseks, ainakin tiiän minkä levyistä haluan jos vaikka teen toisella langalla syksyä varten =)

ristipisto (uuden taas) alottelin parisen viikkoa sitten, siinä on kukkaa kukan perään... projektista 10 % suurinpiirteen risteilty, paljon on jäljellä siis, se on lähinnä kun mitään muuta tekemistä ei ole... =)

kauheesti tekis mieli taas tehdä jotain uutta mutta noita alotettuja töitä on liian paljon, ja muuttoa varten vois olla hyvä tehdä niitä valmiiksikin ettei ukko-kullalta mene hermot aivan tyystin *hihi* muuten joku kerta kun tulen koulusta kotiin ei ole askartelun askartelu kamaa tai langan lankaa kotona =D

Joo ja kaiken kukkuraks piti mennä kaupasta ostamaan hama-helmiä... niitä olen sitten silitellyt erilaisiin kuvioihin, tein kukkasia rannekoruksi mutta liimat ei pidä pitää vielä kehitellä lisää, nyt on tulossa (ehkä käyttöön) juomalasin alustoja, voipi olla etten niitä ees silitä.. en meinaa usko et niitä oikeesti tulis koskaan käytettyä...
Omena