Sukkia on myös puuhattu milteinpä urakalla. Omasta innostuksesta kuitenkin. En uskalla ottaa vastaan tilauksia kun innostus voi minulla lopahtaa seinään ja sitten ei oo kivaa kellään.

Nuo siniset sukat jo esittelinkin viimesi lankana oli regia galaxy jota siis ostin 3x 50g ja siitä tuli kaksi paria naiten koon sukkia Minusta todella riittoisaa! Tätä voisin ostaa lisääkin. Langalla on 10 vuoden takuukin mitä lie tuo sitten tarkoittaa. Ostin langan Tamperen koskikeskuksesta Merletto nimisestä liikeestä.

Sen lisäksi puuhasin tuollaiset liekkisukat. Lankana niissä on seiskaveikka (tumman harmaa ja punainen) joka oli turhan paksua mutta nalle lankoissa ei sattunut löytymään sopivaa väriä kotivarastosta niin kokeilin tästä. Mallin olen löytänyt jostain käsityöblogista aikoja sitten joten joku tunnistaa mallin omakseen niin ilmotautuu niin voin linkittää kaavan.

Liekkisukkien vasemalla puolella on raitasukat lana grossa langalla. Oikean puolen kuvio sukat on saman merkisellä langalla myös mutta kuviollisella langalla. Näitä lankoja ostin huutiksesta syksyllä useamman kerän ja tilasin jo äidiltä samaa lankaa tuliaisiksi jos sattuu matkaamaan Italiaan laskettelemaan. Tänä vuonna valitettavasti taitaa mennä Itävallan puolelle mutta ehkä sieltäkin voisi löytyä kivaa lankaa tuliaisiksi .

Lisää lana grossa lanka sukkia. Lapsilleni tekaisin sukat. Vasemalla enkeli1:n, keskellä enkeli2:n ja oikealla enkeli3:n. Näistä jää kivoja pieniä kerän loppuja joista olen luvannut neuloa ukolle sekasukat. Haluaa mahdollisimman karmean väriset.

Vielä nämä ja sitten loppuu sukka sato tältä vuodelta. Nämä meni joululahjaksi. Siniset lähti kummityttö Omenan pakettiin lankana tietenkin lana grossa. Pitihän niitä liekkejä kokeilla myös nallesta mustaa ja oranssia. Sukat lähti joulupukin matkaan kummipojalle.

Enkeli