Tässä on uusi vauva tullut perheeseen ja kaikki käsitytöt on kesken silti on aina uutta projektia aloitettava. Minä siis aloin koristamaan kettiön ikkunaa syksyn jutuin ja täälä hetkellä se näyttää jotakuinkin tältä.
979349.jpgEli puita, syksynlehtiä, sieniä ja pari siiliä. Tulossa ehkä jo tänään on pääskysiä lähdössä etelän lämpöön, orava ja pöllö =). Katsotaan milloin saadaaan askarreluksi ne loppuun ja otettua tuore kuva.

Sitten näitä keskeneräisiä...
979403.jpgtässä on valmistumassa kotiväki colorilla virkattu kukka kaitaliina koko 32x n.45vm. Valmistuu kun vaan ehtisi virkaamaan loppuun =).
979409.jpgTämä ihana lanka on Omenan viimevuoden joululahja piposta. Ne pipot oli hieman pienet joten purkasin toisen ja siitä piti retusoida toinen kuntoon mutta kun en koskaan muistanut viedä pipoa korjattavaksi (meillä on niin erilainen käsiala että en alkanut itse sitä korjaamaan) niin oltin langan käyttöön. Idea kuitenkin säilyy sillä helmetä pääsevät koristamaan tätäkin pipoa. Ohje on uusimmasta eli 10/07 käsityölehdestä ohje nimeltä naisen vihreä pipo. Tämä olisi toiveissa valmistua tuota pikaa päätä lämmittämään kun ensi lumikin jo satoi.

Laitan vielä käsitöitä tuonne Enkelin ekoihin jos kiinnostaa niin sieltä niitä voi katsella uusimpia tuotoksia.

Enkeli