Tässä tämän juhlapäivän maidoton ja munaton kakku!

Pohja

150g Marie keksejä

100g sinistä keiju-kasvimargariinia

Täyte

2prk GoGreen vaniljakastiketta

2prk GoGreen puolukka karpalo jugurttia

1/2dl punaista mehua

10 liivatelehteä

Päällinen

1prk muksu kuningatarsosetta

punaista mehua

3 liivatelehteä

Keksit hienonnetaan monitoimikoneessa. Murujen sekaan sekoitetaan sula margarini ja seos taputellaan esim irtopohjavuuan pohjalle ja vuoka laitetaan jääkaappiin jäähtymään.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 5 minuutiksi. Vaahdota vaniljakastike ja lisää jugurtit sekaan. Purista vesi liivatelehdistä ja lisää kuumaan mehuun.  Lisää hieman jäähtynyt mehu hitaasti vaniljaseokseen ja kaada seos vuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään. Itse odotin muutaman tunnin ennen päällysteen tekemistä jotta keskiosa on kunnolla hyytynyt.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä ja lisää ne kuumaan mehutilkkaan. Sekoita mehu kuningatarsoseeseen ja lisää kakun päälle. Laita kokokakku vielä kelmulla peitettynä jääkaappiin hyytymään.

Päkäpää